GN ser covid-situationen som langt mere udramatisk end for et halvt år siden

Hørekoncernen GN Hearing er endnu ikke påvirket af stigningen i antallet af smittetilfælde med covid-19, der for tiden hærger i Kina, hvor det danske selskab har produktion. 
Ifølge GN har der kun været enkelte smittetilfælde i selskabets markedsorganisation, | Foto: Pr
Ifølge GN har der kun været enkelte smittetilfælde i selskabets markedsorganisation, | Foto: Pr
af marketwire

Et hav af smittetilfælde med covid-19 i Kina har i løbet af denne uge været med til at skabe uro på de finansielle markeder, men hos danske GN, der har produktion i Xiamen i det sydøstlige Kina, har situationen endnu ikke påvirket det daglige arbejde.

Det oplyser selskabet til Marketwire.

Ifølge GN har der været enkelte smittetilfælde i selskabets markedsorganisation, men situationen betegnes som langt mere udramatisk end for eksempelvis et halvt år siden - før genåbningerne i Kina for alvor tog fart.

Den nye smittebølge har derfor endnu ikke skabt nogen former for driftsforstyrrelser, bedyrer GN, som dog stadig har en lang række retningslinjer med hensyn til smittespredning aktive.

Tidligere på ugen lød det ifølge Washington Post fra sundhedseksperter, at det seneste smitteudbrud med covid-19 kan resultere i op mod 65 mio. smittede om ugen i slutningen af juni.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også