Audientes udvider distributionsnetværk i Nepal

Fremover skal det nepalesiske selskab M.B. Meditech distribuere Ven for Audientes i Nepal. 
Hovedstaden i Nepal, Kathmandu. | Foto: Thomas Borberg
Hovedstaden i Nepal, Kathmandu. | Foto: Thomas Borberg

Høreapparatselskabet Audientes har indgået et nyt partnerskab om distribution af selskabets selvjusterende høreapparat Ven i Nepal. 

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse. 

Det er det nepalesiske selskab M.B. Meditech, der fremover skal distribuere høreapparatet gennem selskabets lokale netværk. M.B. Meditech er i forvejen distrubutør af hospitalsudstyr og kirurgisk udstyr med base i hovedstaden Kathmandu, og Audientes’ Ven-apparat bliver det første høreappart i det nepalesiske selskabs portefølje. 

”Vi er meget glade for, at Ven snart vil være tilgængelig i Nepal, og vi byder M.B. Meditech hjerteligt velkommen til Audientes’ partnernetværk. Høretab i Nepal er blandt de højeste pr. indbygger i Asien med ca. 16 pct. af hele befolkningen, der lider af en eller anden form for høretab. Med kun én audiolog for hver 600.000 mennesker og mangel på høreapparater af høj kvalitet til en overkommelig pris er Nepal et enormt underforsynet marked,”, siger Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes, i pressemeddelelsen. 

Sent onsdag aften meddelte netop Audientes i en meddelelse til fondsbørsen, at man blandt flere muligheder overvejer at sælge virksomheden for at skaffe et bedre kapitalgrundlag. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også