MedWatch

Sydbank: Det bliver svært at undgå GN-nedjustering

GN kommer med regnskab onsdag, og set i lyset af andre høreapparatproducenters performance, regner Søren Løntoft med en nedjustering.

Foto: Heinz-Peter Bader/Reuters/Ritzau Scanpix

I lyset af nedjusteringer fra både schweiziske Sonova og også danske Demant bliver det ekstremt svært for GN at undgå også at skære i prognosen for hele 2022 i forbindelse med torsdagens regnskab for andet kvartal.

Sådan lyder det fra Søren Løntoft Hansen, der er senioranalytiker hos Sydbank.

Både Sonova og Demant peger blandt andet på høje omkostninger og også en svagere forbrugslyst på markedet for høreapparater i USA, men nok så væsentligt for GN, der har størstedelen af sin forretning inden for headsets, er der også kraftig modvind i det marked, lyder det tirsdag fra Demant.

Særligt inden for gaming-udstyr, hvor GN har oprustet kraftigt med købet af Steelseries, ser det vanskeligt ud lige nu.

”Det er godt nok svært at se, at GN ikke også skulle komme med nogle negative meldinger på torsdag eller allerede før,” siger Søren Løntoft Hansen til Marketwire.

”Det ligner unægtelig, at GN får mere end svært ved at leve op til selskabets egen prognose,” fortsætter senioranalytikeren.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 38

Ugen bød på en milliardkontrakt til Bavarian Nordic, mens Novo Nordisk forventer at sende et ugentligt insullin på markedet inden længe. Medicinrobotter skal erstatte manglende medarbejdere i sundhedsvæsenet. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier