MedWatch

Demant afviser kritik af påvirkning af nyt håndkøbsmarked: "Sådan er Amerika"

For at sikre at forbrugeren får et godt produkt af høj kvalitet, har Demant via brancheforeningen HIA forsøgt at påvirke de amerikanske myndigheder i spørgsmålet om regulering af OTC-markedet, fortæller adm. direktør Søren Nielsen.

At få hjælp til sit høretab af en uddannet audiolog kommer fortsat til at være det primært efterspurgte på markedet for høreapparater i USA, selvom håndkøbsmarkedet åbner i år, mener adm. direktør i Demant, Søren Nielsen. | Foto: Demant / PR

En af verdens førende selskaber inden for salg af høreapparater, danske Demant, har været med til at forsøge at påvirke de amerikanske myndigheder angående udformningen af den kommende lov om salg af høreapparater i håndkøb (OTC).

Det er sket gennem industriorganisationen Hearing Industries Association (HIA), som blandt andet Demants datterselskab Oticon er medlem af, som har gjort brug af særlige rådgivere i forbindelse med en offentlig høring iværksat af USAs sundhedsagentur, FDA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier