MedWatch

GN tabte markedsandele hos amerikanske veteraner i juni – Demant samler op

Høreapparatproducenten GN Hearing har i juni oplevet en faldende markedsandel i den offentlige amerikanske salgskanal Veteran Affairs. Demant har modsat oplevet vækst.

Foto: GN Store Nord / PR

Danske GN Hearing har i juni endnu engang måtte afgive markedsandele på markedet for høreapparater gennem den offentlige amerikanske salgskanal Veteran Affairs, VA, imens Oticon som ejes af danske Demant så fremgang.

Det fremgår af den seneste opgørelse fra VA.

GN Hearings markedsandel er faldet til 8,36 pct. i juni fra 8,56 pct. i maj med et fald i antal solgte enheder til 7814 fra 8338. Til sammenligning har Demants Oticon forøget sin markedsandel til 15,55 pct. mod 15,35 pct. måneden før. Selskabet har dog oplevet en lille tilbagegang i antal solgte enheder til 14.532 i juni fra 14.956 i maj.

Den absolutte højdespringer på det offentlige høreapparatsmarked i USA gennem VA er også den største producent af høreapparater Sonova. Selskabet forblev i sin førerposition i juni med en lille fremgang til 51,54 pct. fra 51,31 pct. i markedsandel måneden før.

Sivantos tabte ligesom GN markedsandel i juni måned med en tilbagegang til 7,54 pct. fra 7,87 pct. mens Starkey gik frem til 17 pct. fra 16,91 pct.

Demant vandt markedsandele hos amerikanske veteraner i maj – GN tabte

Demant og GN vandt terræn hos amerikanske veteraner i april

Demant tabte en smule pusten hos amerikanske veteraner i marts

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 33

Tirsdag, onsdag og torsdag stod i regnskabernes tegn. Tirsdag morgen nedjusterede Demant, onsdag kom Lundbeck og Coloplast med kvartalstal, og torsdag valgte GN, ligesom konkurrenterne, også at nedjustere. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier