MedWatch

Demant og GN vandt terræn hos amerikanske veteraner i april

Sonova er stadig størst blandt amerikanske krigsveteraner. Også fremgang til Demant og GN i april.

Foto: GN Store Nord / PR

Demant og GN vandt begge lidt af deres markedsandele tilbage hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA) i april.

Schweiziske Sonova, der er verdens største høreapparatproducent og klar markedsleder hos VA, konsoliderede sin position i toppen, men samlet set var der dog ikke de store udsving i, hvordan selskaberne delte markedsandelene mellem sig i april.

Demants markedsandel - målt på andelen af det samlede salg - voksede til 14,19 pct. i april fra 14,15 pct. i marts.

GN Hearings andel steg en kende mere til 8,71 pct. fra 8,58 pct. måneden forinden.

Sonovas markedsandel hos VA var på 53,57 pct. mod 52,77 pct. måneden før, viser tallene.

Sivantos, der er en del af fusionsselskabet WS Audiology sammen med Widex, kunne derimod se sin markedsandel falde en anelse til 7,28 pct. fra 7,62 pct. i marts.

Sivantos tog et ordentligt hop i markedsandelen i november efter lanceringen af Signia Pure Charge & Go AX og Signia Insio AX i salgskanalen i forbindelse med lanceringsvinduet den 1. november. Inden da var markedsandelen 4,9 pct.

Også det privatejede amerikanske selskab Starkeys oplevede et fald i selskabets markedsandel, der i april lød på 16,26 pct. mod 16,88 pct. i marts.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier