MedWatch

Audientes skiber første palle af høreapparater afsted til Indien

Høreselskabet Audientes har sendt selskabets første parti af kommercielt salgbare høreapparater til det indiske marked, der er det største i verden for Audientes’ primære målgruppe. Masseproduktion er nu indledt.

Høreapparatet 'Ven' fra Audientes ventes i masseproduktion til februar. Første palle er netop skibet afsted til Indien. | Foto: Audientes / PR

Den Virum-baserede producent af høreapparater, Audientes, har rundet en milepæl, idet selskabet netop har afsendt den første forsendelse, i mærkevareklar emballage, fra produktionslinjen og i transit til Indien, der er Audientes’ helt store satsområde.

Med leveringen træder Audientes, der i september forrige år fik debut på børsen i København, ind i den indledende fase af masseproduktion af selskabets selvtilpassede høreapparat kaldet ’Ven’, og det er i første omgang nøgleinteressenter i Audientes’ voksende partnernetværk i Indien, der står som modtagere af pallerne med høreapparaterne, fortæller adm. direktør, Steen Thygesen, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier