MedWatch

Høreselskaber opfordrer FDA til at øge sikkerhedskrav til apparater i håndkøb

Flere af verdens største producenter af høreapparater opfordrer de amerikanske myndigheder til at stramme kravene til sikkerheden ved de apparater, der senest til september vil kunne købes i håndkøb i USA.

Foto: Projekt Bear

De danske flagskibe indenfor produktion og salg af høreapparater bakker fuld op om de forslag til de justeringer og præciseringer, deres brancheorganisation, Hearing Industries Association (HIA), forleden gav til FDA som svar på myndighedens udkast til nye retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, der åbnes op for i USA senest til september.

”WS Audiology er medlem af Hearing Industries Association (”HIA”), som har fremsat bemærkninger på vegne af WSA. Vi støtter fuldt ud HIA’s kommentarer,” lyder det således i en mail fra Heidi Birgitte Nielsen, der er chef for ektern kommunikation i WSA, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier