MedWatch

Brancheorganisation betoner vigtigheden af sikkerhed forud for implementering af ny amerikansk salgskanal for høreapparater

Høreapparatindustriens brancheorganisation, Hearing Industries Association (HIA), har en række forslag til, hvordan de amerikanske sundhedsmyndigheder bør sikre, at potentielle købere af såkaldte otc-høreapparater ikke lider skade, når en ny salgskanal for høreapparater i håndkøb indføres i USA senest til september.

Der skal præciserende tiltag til, før kommende brugere af såkaldte otc-høreapparater kan vide sig sikre på, at de ikke lider overlast, når de benytter apparaterne, der inden længe bliver sat til salg i håndkøb i USA uden en audiologs mellemkomst.

Det mener høreapparatindustriens brancheorganisation, Hearing Industries Association (HIA), der kort inden fristen udløber for at komme med høringssvar til de nye retningslinjer, som de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, fremlagde i oktober, har listet en række sikkerhedsfokuserede forslag frem, der også betoner vigtigheden af fyldestgørende information om og tydelig mærkning af de selvtilpassende høreapparater, som blandt andre danske Audientes begår sig i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier