MedWatch

Jyske Bank ser kursfald i GN som en oplagt mulighed for at købe op

Med et kursdyk på 30 pct. siden sommer, er det et attraktivt tidspunkt for investorer at købe aktier i hørekoncernen GN, mener analytiker i Jyske Bank.

Foto: GN Store Nord / PR

Et kursfald på 30 pct. siden toppen i juli har bragt prissætningen for GN-aktien ned i et attraktivt niveau relativt til rivalerne.

Det vurderer Jyske Bank, som af den årsag har valgt at hæve anbefalingen af aktien til ”køb” fra ”hold”.

Efter kursfaldet er GN ifølge banken gået fra at handle med en præmie på 10-20 pct. i starten af året til nu at handle til en rabat på over 20 pct.

”Markedet synes således fuldt ud at have indregnet forventningen om, at GN Hearing står til at miste markedsandele igennem den nuværende produktcyklus. Vi ser derfor kursfaldet som en oplagt mulighed for at supplere op i aktien,” skriver aktieanalytiker Janne Vincent Kjær fra Jyske Bank i et notat.

Hun tilføjer, at der på kort sigt stadig er usikkerhed knyttet til komponentmanglen, der gør det svært for det andet forretningsben - GN Audio - at levere 10 procents vækst i 2022.

”Forventningerne er dog kommet ned, og vi ser problemerne med manglen på mikrochips som midlertidige, hvorfor vi forventer en normalisering i løbet af året,” skriver analytikeren.

Bankens kursmål er hævet til 450 kr. fra 430 kr. efter indregning af opkøbet af Steelseries, som blev gennemført forleden.

GN handler mandag morgen 0,5 pct. lavere i 387,50 kr.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier