MedWatch

GN Hearing lod amerikanske ejere beholde 9 pct. for at sikre deres arbejdsmotivation

Det er helt bevidst, at hørekoncernen GN Hearing 'kun' køber 91 pct. af aktierne i den digitale salgs- og markedsføringsplatform for høreapparater i USA, Lively, for ved at lade de resterende 9 pct. sidde hos den amerikanske ledelse, sikrer GN Hearing sig, at amerikanerne har hånden på kogepladen og vil arbejde hårdt for at sikre succes til gavn for både dem selv og GN Hearing, forklarer topchef, Gitte Aabo.

Gitte Aabo, adm. direktør i GN Hearing | Foto: GN Hearing / PR

Med en pris på 625 mio. kr. lod den Ballerupbaserede hørekoncern GN Hearing tirsdag morgen vide, at den har købt den amerikanske virksomhed Lively, der har audiologer tilknyttet og er en digital salgs- og markedsføringsplatform for høreapparater i USA.

Det danske hørefirma har imidlertid ikke købt rub og stub af Lively, men alene nøjedes med at erhverve sig 91 pct. af aktierne i den amerikanske online platform, der blev stiftet i 2018 af Adam Karp, Elad Kolet og Nicole Cadoret – førstnævnte er i dag adm. direktør for selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier