MedWatch

Australsk hørefirma starter klinisk forsøg med lavprisprodukt - vil søge om FDA-godkendelse i 2022

Det australske hørefirma Nuheara, der indtil nu har begået sig på markedet for såkaldte earbuds med forskellige grader af høreforbedrende teknologi, har skudt gang i et klinisk forsøg for derved også at gøre indtog på det etablerede marked for medicinsk godkendte høreapparater. Selskabet venter at anmode om godkendelse i første kvartal 2022.

Nuheara, IQbuds2 MAX | Foto: Nuheara / PR

Det blot andet godkendte høreapparat til det amerikanske otc-marked, hvor apparater kan sælges direkte til forbrugerne uden en audiologs mellemkomst, er trådt et skridt nærmere.

Forleden skød det australske hørefirma Nuheara, der indtil nu har begået sig på markedet for såkaldte earbuds med forskellige grader af høreforbedrende teknologi, således gang i et klinisk forsøg, der skal teste sikkerhed og effektivitet af selskabets nyudviklede serie af høreapparatprodukter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Magnus Heunicke er smittet med corona

Sundhedsminister Magnus Heunicke er i selvisolation i Bruxelles, efter at ministeren har fået et positivt svar på en coronatest. Han deltog i en julefrokost i Sundhedsministeriet i fredags, hvorfra der også er et andet smittetilfælde, men smittekilden er endnu ikke fastslået.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier