MedWatch

GN nedjusterer forventningerne til høreapparatdivision

GN nedjusterer forventningerne til GN Hearing betragteligt.

Foto: GN Store Nord / PR

GN nedjusterer forventningerne til høreapparatselskabet GN Hearing betragteligt som følge af forsinkelser af produktlanceringer.

Forsinkelserne skyldes udskudte leveringer af komponenter til produktudviklingen.

Som konsekvens sænkes forventningerne til GN Hearings organiske vækst til "cirka" 16 pct. i 2021 fra tidligere ventet "mere end" 25 pct.

Samtidig sænkes prognosen for driftsmarginen (EBITA) til "mere end" 12 pct. fra "mere end" 16 pct.

For headset-divisionen GN Audio fastholdes forventningerne til hele året, men som konsekvens af nedjusteringen i GN Hearing sænkes forventningerne til GN's samlede vækst i indtjeningen per aktie til "mere end" 50 pct. fra tidligere "mere end" 60 pct.

"GN Hearing oplever lige nu forsinkelser i produktudviklingsleverancer, som fører til udskydelse af nøglelanceringer planlagt til andet halvår 2021. Disse forsinkelser kan ikke afbødes," skriver GN i en meddelelse tirsdag morgen.

Samtidig med nedjusteringen præsenterer GN Hearing også et foreløbigt tal for omsætningen i tredje kvartal, der ventes at være blevet 1346 mio. kr. - svarende til en organisk vækst på blot 4 pct. sammenlignet med tredje kvartal sidste år.

GN præsenterer sit endelige regnskab for tredje kvartal den 29. oktober klokken 7.00.

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier