MedWatch

GN afviser at ville sælge Hearing-division

GN overvejer ikke at frasælge eller udskille selskabets høreapparatdivision, GN Hearing, og i stedet fokusere på den hastigt voksende headset-producent, GN Audio, sådan som Nordea i en analyse til bankens kunder onsdag ellers anbefaler.

Foto: GN Store Nord / PR

Hørekoncernen GN Store har ikke planer om at frasælge eller udskille sin høreapparatdivision, GN Hearing, for i stedet at satse på headset-producenten i søsterselskabet, GN Audio.

Ifølge Nordea bør det Ballerup-baserede selskab ellers overveje netop den øvelse, da det ville kunne frigive midler til i stedet at investere i opkøb og vækst i Audio-divisionen, der modsat GN Hearing har oplevet massiv vækst under corona-krisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier