MedWatch

WSA tygger stadig på børsnotering af online-høreselskab

WSA afventer fortsat situationen i forhold til en selvstændig børsnotering af Hear.com.

Foto: WS Audiology / PR

WS Audiology (WSA), der er en sammensmeltning af danske Widex og det tidligere EQT-ejede Sivantos, afventer stadig situationen i forhold til en selvstændig børsnotering af online-høreselskabet Hear.com.

I maj i år blev børsnoteringen udsat på grund af en "udfordrende markedssituation på aktiemarkedet."

Siden er der ikke sket det store. Men der er ikke noget, der er ændret siden dengang, og den ansøgning, som Hear.com har indsendt til de amerikanske børsmyndigheder, Securities and Exchange Commission (SEC), er stadig gældende - om end fortsat ikke aktiv.

Det oplyser WSA til MarketWire.

"Selskabet overvåger fortsat markedet for mere stabile forhold. Situationen er på nuværende tidspunkt uændret, og SEC-ansøgningen er stadig gældende," oplyser WSA.

Hear.com indeholder blandt andet brandet Audibene, som også er det brand, der bruges på det europæiske marked.

Selskabet tilbyder tilgang til høreapparater online gennem et netværk af flere tusinde uafhængige audiologer og eksperter.

Kunderne bliver først rådgivet af høreeksperter, som derefter henviser til en høretest hos en audiolog, hvorefter der kan tilpasses et høreapparat.

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier