MedWatch

WS Audiology gør fabrik og hovedkvarter i Singapore grønne

Hørekoncernen WS Audiology har investeret i at omdanne sit ene hovedkontor samt fabrik i Singapore til nu kun at køre på vedvarende energi, og det bidrager til, at selskabet, der er verdens tredje største indenfor sin branche, med hastige skridt nærmer sig målet om i 2025 at være 100 pct. energineutral.

I WSA's danske hovedkvarter i Lynge tæt på Allerød bliver næsten al den energi, selskabet har brug for, produceret på WSA's egen vindmølle. | Foto: WS Audiology / PR

Med topchef Eric Bernard i spidsen har hørekoncernen WS Audiology sat bæredygtighed stadig højere på dagsordenen, og nu har selskabet, der er branchens tredje største, nået endnu en milepæl i ambitionen om i 2025 at være 100 pct. forsynet af grøn energi.

I Singapore, hvor WS Audiology siden forrige års fusion mellem danske Widex og tyske Sivantos, har haft hovedkvarter i tillæg til det, der ligger i Lynge nord for København, har hørekoncernen gradvist omdannet såvel fabrik som hovedkontor til nu i dag at have et energibehov, der er 100 pct. drevet af vedvarende energi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier