MedWatch

Analytiker spår ringe succes for Nuhearas sats på myndighedsgodkendt høreapparat

Det australske hørefirma Nuheara vil ikke udgøre en reel trussel for de etablerede spillere i høreindustrien med selskabets lavprisprodukt, som Nuheara med kliniske forsøg nu vil forsøge at få på markedet for medicinsk godkendte høreapparater.

De etablerede spillere i hørebranchen bør ikke - og gør det nok heller ikke - frygte Nuhearas ambitioner om også at ville begå sig på markedet for medicinsk godkendte høreapparater, vurderer analytiker. | Foto: Projekt Bear

Australske Nuheara, der indtil nu har begået sig på markedet for såkaldte earbuds med forskellige grader af høreforbedrende teknologi, annoncerede onsdag, at selskabet nu vil starte kliniske forsøg med sine produkter for derved også at kunne gøre indtog på det etablerede marked for medicinsk godkendte høreapparater.

Spørger man Niels Granholm-Leth, aktieanalysechef og tæt iagttager af høreapparatindustrien for den norske investeringsbank Carnegie, har det Perth-baserede selskab dog ringe chancer for succes, og de etablerede spillere i branchen - danske Demant, GN Hearing og WS Audiology samt Sonova fra Schweitz og amerikanske Starkey bør derfor ikke ryste i bukserne over australiernes udfald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier