MedWatch

Analytiker spår ringe succes for Nuhearas sats på myndighedsgodkendt høreapparat

Det australske hørefirma Nuheara vil ikke udgøre en reel trussel for de etablerede spillere i høreindustrien med selskabets lavprisprodukt, som Nuheara med kliniske forsøg nu vil forsøge at få på markedet for medicinsk godkendte høreapparater.

De etablerede spillere i hørebranchen bør ikke - og gør det nok heller ikke - frygte Nuhearas ambitioner om også at ville begå sig på markedet for medicinsk godkendte høreapparater, vurderer analytiker. | Foto: Projekt Bear

Australske Nuheara, der indtil nu har begået sig på markedet for såkaldte earbuds med forskellige grader af høreforbedrende teknologi, annoncerede onsdag, at selskabet nu vil starte kliniske forsøg med sine produkter for derved også at kunne gøre indtog på det etablerede marked for medicinsk godkendte høreapparater.

Spørger man Niels Granholm-Leth, aktieanalysechef og tæt iagttager af høreapparatindustrien for den norske investeringsbank Carnegie, har det Perth-baserede selskab dog ringe chancer for succes, og de etablerede spillere i branchen - danske Demant, GN Hearing og WS Audiology samt Sonova fra Schweitz og amerikanske Starkey bør derfor ikke ryste i bukserne over australiernes udfald.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler ni nye lægemidler og afviser ét

Roche og Biogen er blandt de selskaber, som får en anbefaling til ny medicin, efter det europæiske lægemiddelangenturs ekspertpanel, CHMP, har holdt dets september-møde. Pfizer får som eneste selskab afvist et lægemiddel.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier