MedWatch

Analytikere ser mulig 2021-opjustering fra Demant

Flere analytikere ser en mulig opjustering fra høreselskabet Demant til virksomhedens forventninger til den organiske vækst eller driftsresultatet i det kommende kvartalsregnskab. Det kan dog allerede være afspejlet i aktiekursen.

Foto: Demant / PR

Høreapparatproducenten Demant kan have en opjustering til den organiske vækst eller driftsresultatet (EBIT) på vej, når selskabet kommer med regnskab for andet kvartal torsdag den 12. august.

Dertil har ABG Sundal Collier løftet sit kursmål på Demant-aktien.

Det fremgår af Bloomberg News og PLX.AI.

Efterspørgslen på høreapparater burde være løftet i maj og juni, mener Sydbank, i takt med, at der er kommet fart på vaccineudrulningen - både gennem de kommercielle salgskanaler men også i mindre grad ad de offentlige salgskanaler.

Nordea, der sidste uge sænkede sin anbefaling af aktien til "hold" fra "køb", ser en hurtigere end ventet bedring for høreapparatssalget med øget profitabilitet, men bemærker, at investorerne nok søger en særlig stor opjustering.

Imens lyder vurderingen fra Kepler Cheuvreux ifølge PLX.AI, at en potentiel opjustering allerede kan være afspejlet i prisen på Demant-aktien.

Demants forventninger til 2021 er på nuværende tidspunkt en organisk vækst på 24-28 pct. og et driftsresultat i niveauet 3-3,3 mia. kr.

ABG Sundal Collier har løftet sit kursmål på Demant-aktien til 382 kr. fra 368 kr.

Anbefalingen er fortsat "hold", fremgår det af data fra Bloomberg News.

Aktien handles tirsdag eftermiddag 1,0 pct. lavere i 375,10 kr. på børsen i København.

Analytiker tror på stor fremgang for Demant i 1. halvår 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier