MedWatch

Børsdarling indgår nyt indisk partnerskab om salg af selvjusterende apparater

Høreselskabet Audientes har indgået endnu en samarbejdsaftale om salg af selskabets selvjusterende høreapparater i Indien, hvis marked er det største i verden for Audientes’ primære målgruppe. Aktien er i år steget med 180 pct.

Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes | Foto: Audientes / PR

Den Virumbaserede hørevirksomhed Audientes sætter fortsat ord bag handling og mener det tilsyneladende seriøst, når det fortæller, at selskabet vil satse stort på salg af sit selvjusterende høreapparat i det folkerige land Indien.

Audientes, der i september sidste år fik debut på børsen i København, har således netop skrevet under på en samarbejdsaftale med Omni Hearing, som er en af de førende høreklinikker og distributører af høreapparater i Indien med tre høreklinikker og et forhandlernetværk bestående af ca. 50 uafhængige salgssteder i det vestlige Indien med en samlet befolkning på ca. 25 millioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier