MedWatch

Topchef i GN Hearing-selskab stopper efter 17 år – mand fra egne rækker tager over

Den øverste chef i hørekoncernen GN Hearings amerikanske datterselskab, Audigy, har efter næsten 17 år på posten valgt at gå på pension. I hans sted træder nu en mand fra egne rækker, der fremover får ansvaret for Audigy, som GN Hearing i en milliardhandel købte tilbage i 2016.

Mason Walker er ny adm. direktør i GN Hearing-datterselskabet Audigy, efter at den hidtige topchef, Brandon Dawson, har valgt at lade sig pensionere. | Foto: Mason Walker, PR

Efter i næsten to årtier at have stået i spidsen for GN Hearings amerikanske datterselskab Audigy, der er en sammenslutning af uafhængige forhandlere, er det slut for Brandon Dawson, der har valgt at sige op for i stedet at gå på pension.

Det oplyser det Washington-baserede Audigy, som Brandon Dawson var med til at stifte i 2004, i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier