MedWatch

Oticon Medical-direktør efter FDA-godkendelse i USA: Konkurrencesituationen er meget vanskelig

Det bliver et langt og sejt træk for Demants kirurgiske division, Oticon Medical, at etablere sig på det amerikanske marked for cochlear-implantater efter FDA-godkendelsen i sidste uge. Konkurrenterne er langt foran, og det danske selskab har stadig huller i produktsortimentet, lyder det fra Oticon-direktør Jes Olsen.

Det var med armene i vejret og smil til op over begge ører, at Demants kirurgiske division, Oticon Medical, torsdag sidste uge kunne fortælle, at de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, har sagt god for, at den danske hørekoncern nu må sælge og markedsføre sit cochlear-implantat-system Neuro 2 på det, der er verdens ubetinget største marked.

”Det er kæmpestort for os. Måske den største milepæl i Oticons historie. Det er vanskeligt at understrege nok, hvor stor en betydning det får, at vi kan gå ind i USA med vores Neuro 2 implantat-system – en game changer, vil jeg gerne kalde det,” sagde Jes Olsen, adm. direktør i Oticon Medical, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier