MedWatch

Høreselskab indgår første partnerskab i indisk storsats

Kort efter at høreselskabet Audientes lancerede et nyt datterselskab i Indien, er selskabet klar med sin første partnerskabsaftale med et hørecenter i landet, hvis marked er det største i verden for Audientes’ primære målgruppe.

Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes | Foto: Audientes / PR

Den Virumbaserede hørevirksomhed Audientes, der vil sælge billige høreapparater til især lavindkomstmarkeder, har indgået et samarbejde med Hearing Wellness Clinic (HWC) - der er en kæde af hørecentre i Sydindien, der fra juli af forpligter sig til at sælge Audientes selvjusterende apparater.

Den netop indgåede rammeaftale om salg af Audientes’ høreapparat på HWC’s flere end 20 klinikker i det folkerige land kommer kort efter, at Audientes lancerede et nyt datterselskab i storbyen i Hyderabad, som er Indiens 6. største med 10,2 mio. indbyggere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Topchef efter nyt studieflop: "Det ligner jo lidt en Orphazyme"

Efter endnu et fejlslagent fase 2-forsøg, der har kostet biotekselskabet Asarina Pharma 50 mio. kr., nærmer det danskledede selskab sig afgrunden. Kun to skud har selskabet nu tilbage i bøssen, finansieringen til det ene mangler, og flopper de også, må selskabet dreje nøglen om, fortæller topchef Peter Nordkild.

Mærsk-donation til KU skal give laboratorier i topklasse

Etableringen af nye faciliteter i Mærsk Tårnet sikrer såkaldte GMO klasse 3-laboratorier, hvor forskere i Danmark vil kunne arbejde med blandt andet virus på et langt mere avanceret niveau end hidtil, lyder det fra Københavns Universitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier