MedWatch

WS Audiology slutter sig til Science Based Targets-initiativet

Hørekoncernen WS Audiology støtter nu op om klimainitiativet Science Based Targets, der gennem en række grønne mål vil mindske klimaforandringerne og begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 grader.

Foto: WS Audiology / PR

WS Audiology, der er en sammensmeltning mellem danske Widex og Sivantos - det tidligere Siemens Audiology - er gået med i Science Based Targets-initiativet, der handler om at mindske klimaforandringerne gennem en række grønne mål.

Selskaberne og organisationerne i initiativet sætter klimamål, der skal være med til at begrænse den globale temperaturstigning til 1,5 grader.

WS Audiology selv spiller ud med en ambition om at bruge 100 pct. vedvarende energi til sit eget strømforbrug, ligesom selskabet går efter at være karbonneutralt i sine aktiviteter i 2025.

Science Based Targets er industriudviklede klimamål, der er videnskabeligt validerede og læner sig op af målene i Paris-aftalen.

Initiativet er populært blandt flere store virksomheder og har i Danmark også tilslutning fra blandt andet DSV Panalpina, A.P. Møller-Mærsk og FLSmidth.

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier