MedWatch

Høreselskab skyder gang i storstilet sats på Indien og etablerer første datterselskab

Høreselskabet Audientes etablerer nyt datterselskab i Indien, som skal være spydspids for kommercialiseringen af selskabets selvjusterende høreapparat, der efter planen lanceres senere på året. Flere afdelinger er undervejs på et marked, der er det største i verden for Audientes’ primære målgruppe.

Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes, satser stort på Indien, hvor han og selskabet øjner guld på salg af Audientes' prisvenlige og selvjusterende høreapparat. | Foto: Audientes / PR

Den Virumbaserede hørevirksomhed Audientes, der vil sælge billige høreapparater til især lavindkomstmarkeder, tager nu et afgørende skridt for at indfri den ambition.

Selskabet, der i september sidste år fik debut på børsen i København, lancerer i dag således et nyt datterselskab i storbyen i Hyderabad, som er Indiens 6. største med 10,2 mio. indbyggere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier