MedWatch

Audientes-boss: Vi har et perfekt produkt til kommende OTC-kanal

Høreselskabet Audientes øjner guld på det kommende håndkøbsmarked for høreapparater i USA. Derfor gør selskabet lige nu alt, hvad det kan, for at få billige høreapparat godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder.

Steen Thygesen, adm. direktør, Audientes | Foto: Audientes / PR

USA er ubetinget høreindustriens største enkeltmarked, og når en ny lov om salg af høreapparater i håndkøb formodentlig indenfor et kortere årrække effektueres, kan salget blomste for især de selskaber, der slår sig op på salg af de billige af slagsen.

Blandt dem hører Virum-baserede Audientes, der gik på Nasdaq First North-børsen i København i september sidste år, og som derfor lige nu satser alle sejl på at få de amerikanske sundhedsmyndigheders tilladelse til at sælge og markedsføre sit lavprishøreapparat til høretabsramte amerikanere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier