MedWatch

Schweizisk hørekæmpe foretager opkøb til 1,5 mia. kr. – gør sig klar til ny amerikansk salgskanal

Hørekoncernen Sonova fra Schweitz har i en handel til næsten 1,5 mia. kr. købt lydfirmaet Sennheisers afdeling for forbrugerprodukter. Det sker for bedre at kunne positionere sig på det nye marked for 'hearables', ligesom opkøbet har til formål at gøre det schweiziske selskab klar til en kommende salgskanal for billige høreapparater i USA, vurderer analytiker.

Arnd Kaldowski, adm. direktør hos Sonova, puster GN Hearing og Demant i nakkem med opkøbet af tyske Sennheisers consumer-division for 1,5 mia. kr. | Foto: Sonova / PR/Daniel Hager Photography & Film

Verdens største hørekoncern, Sonova fra Schweitz, har haft den store pengepung fremme og i en handel til 200 mio. euro, næsten 1,5 mia. kr., købt lydfirmaet Sennheisers afdeling for forbrugerprodukter.

Det oplyser Sonova, der alene i det første halvår af det forskudte regnskabsår 2019/2020 omsatte for 9.5 mia. kr., i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier