MedWatch

Underskud og fusion koster på WS Audiologys image blandt medicoansatte

Opfattelsen blandt ansatte i medicobranchen af hørekoncernen WS Audiology har taget et gevaldigt dyk, viser ny undersøgelse, der rangerer WS Audiology i bund på en lang række kritiske parametre. Eksperter peger på år med store underskud, ledelsesuro og fusion som mulige årsager, der kan få alvorlige konsekvenser.

For verdens tredjestørste hørekoncern, WS Audiology, har de sidste par år været mere end almindeligt udfordrende, og spørger man de ansatte i medicobranchen, er opfattelsen af selskabet dykket markant, så det nu rangerer i bund på en lang række kritiske parametre. | Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Floppet prestigeprojekt. Gigantfusion. Hackerangreb. Uro på ledelsesgangene, corona-krise, lønnedgang, afskedigelser og statsstøttede hjemsendelser samt år med milliardunderskud.

For verdens tredjestørste hørekoncern, WS Audiology, har de sidste par år været mere end almindeligt udfordrende, og spørger man de ansatte i medicobranchen, er opfattelsen af selskabet dykket markant, så det nu rangerer i bund på en lang række kritiske parametre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier