MedWatch

WS Audiology har tabt 3,7 mia. kr. på to år – topledelse afviser at tale om hvornår selskabet kan give overskud

Hørekoncernen WS Audiology har kørt med dundrende milliardtab i sine to leveår efter fusionen mellem Widex og Sivantos, men topledelsen afviser at kommentere på, hvornår selskabet forventer at kunne præsentere sorte tal på bundlinjen. En rentebærende gæld på 27 mia. kr. gør det svært at forudsige, lyder begrundelsen.

Søren Westh Lonning, finansdirektør i WS Audiology | Foto: WS Audiology / PR

Det er mildest talt en dårlig forretning i disse år at være hørekoncernen WS Audiology, der efter den storstilede fusion af danske Widex og EQT-ejede Sivantos fra Tyskland, der blev en realitet i starten af 2019, ellers fik titlen som verdens tredjestørste høreapparatproducent.

I 2018/2019 – det første år efter sammenlægningen – fremlagde selskabet med hovedsæde i Lynge nord for København et underskud på 2,13 mia. kr., og torsdag lagde selskabet så regnskabsbøgerne frem for 2019/2020, hvor milliardtabet lød på 1,8 mia. kr. og en negativ organisk vækst på 11 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier