MedWatch

WS Audiology med nyt milliardunderskud - tabte 1,8 mia. kr. i coronaplaget år

Hørekoncernen WS Audiology slår et stort hul i jorden og lander kæmpe milliardunderskud for nu andet år i træk i et coronaplaget rædselsår, hvor væksten gik i minus med tocifrede procenter og bundlinjen i rødt med et tab på 1,8 mia. kr.

Hørekoncernen WS Audiology har torsdag morgen fremlagt regnskab for det skæve regnskabsår, 2019/2020 | Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix

Verdens tredjestørste høreapparatkoncern, WS Audiology, kan i sit andet regnskab efter fusionen mellem danske Widex og EQT-ejede Sivantos, notere sig endnu et massivt milliardtab og negative, dobbeltcifrede vækstrater.

På bundlinjen må WS Audiology i perioden således bide et nettounderskud på 243 mio. euro i sig, svarende til 1,8 mia. kr. i sig – kun lidt mindre grelt end året inden år, hvor facit viste et tab på 285 mio. euro, 2,13 mia. kr. -  et underskud, der primært blev forklaret med engangsomkostninger relateret til fusionen på i alt 211,5 mio. euro, eller 1,58 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier