MedWatch

WS Audiology vil slå konkurrenter ved at gå efter yngre målgruppe - lancerer høreapparat designet som Apples earbuds

Hørekoncernen WS Audiology er som de første blandt de etablerede spillere klar med et høreapparat designet som de earbuds, blandt andre Apple har stor succes med. Målet er at få flere især lidt yngre kunder i butikken, lyder det fra selskabet, der kalder det nye produkt for et "regulært paradigmeskifte".

Foto: WS Audiology / PR

Verdens tredje største producent af høreapparater, WS Audiology, lancerer mandag et nyt høreapparat baseret på nuværende teknolgi, der som det første blandt de etablerede spillere på markedet er designet som de earbuds, elektronikkæmper som Apple og Samsung tjener milliarder af dollars på.

Under navnet Signia Active Pro har WS Audiology udviklet en ny formfaktor baseret på firmaets Xperience-chipplatform, der nemt kan puttes ind i øret som en anden øreprop. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier