MedWatch

Amerikanske senatorer bag lov om salg af høreapparater i håndkøb: Sæt gang i retningslinjerne for salg nu!

To senatorer, der står bag loven om salg af høreapparater i håndkøb i USA, retter atter en gang direkte henvendelse til FDA, hvori de nu kræver, myndigheden "uden yderligere forsinkelse" præsenterer offentligheden og høreapparatsindustrien for rammerne, der skal gælde for det længe ventede salg af høreapparater uden om audiologer.

Elizabeth Warren (foto), demokratisk senator og republikaneren Chuck Grassley, står bag den nye lov om salg af høreapparater i USA i håndkøb, og de kræver nu at FDA - uden yderligere forsinkelse - udstikker rammerne for, hvordan den nye lov skal fungere i praksis. | Foto: Cliff Owen/AP/Ritzau Scanpix

Håndtering af corona i USA har af gode grunde skabt udfordringer og merarbejde for de ansatte i den amerikanske sundhedsmyndighed, FDA, men nu går den ikke længere.

Myndigheden må her og nu præsentere offentligheden og høreapparatsindustrien for rammerne, der skal gælde for det længe ventede salg af høreapparater uden om audiologer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier