MedWatch

Selskab bag billige høreapparater ser ikke ekstraordinære muligheder i ny amerikansk salgskanal

Når det inden længe bliver muligt at købe høreapparater i håndkøb i USA, vil det ikke umiddelbart føre til hverken ekstra gevinst eller det modsatte for medicoselskabet Eargo, der har den tidligere GN-mand Christian Gormsen som topchef. "Vi er ikke afhængige af FDAs nye regler på området," lyder det.

Christian Gormsen, adm. direktør i Eargo Foto: Eargo / PR

Det giver ikke anledning til søvnløse nætter af hverken spænding eller frygt hos den danske topchef i høreapparatselskabet Eargo, Christian Gormsen, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, inden længe kommer med retningslinjer, der skal definere, hvordan det såkaldte over the counter-salg af høreapparater i håndkøb konkret skal tage sig ud.

Hos høreindustriens store spillere, herunder de danske selskaber Demant, GN Hearing, og WS Audiology har man ellers længe set frem mod offentliggørelsen af de nye regler, som nogle forventer vil føre til en udvidelse af det eksisterende marked, mens andre forudser lavere gennemsnitlige salgspriser og øget konkurrence som følge af salg i håndkøb af billige og mindre avancerede høreapparater.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier