Ungt, dansk høreapparatselskab vil hente penge på børsen

Audientes, der er specialiseret i billige høreapparater, går senere i september på vækstbørsen Nasdaq First North for at rejse op mod 40 mio. kr. til en ekspansion i USA og Indien.
Foto: Projekt Bear
Foto: Projekt Bear

Høreapparatselskabet Audientes sigter mod en notering på den lille Nasdaq First North børs med målet om at rejse 35-40 mio. kr. til en ekspansion af virksomheden.

Det skriver Børsen.

Som MedWatch også tidligere har beskrevet udvikler Audientes høreapparater, der kun koster omkring en sjette til en fjortendedel af prisen for mere traditionelle høreapparater. Audientes er derfor interesseret i lavindkomstgrupperne i industrialiserede lande og under- og middelklassen i lavindkomstlande, hvor Indien og USA skal være første stop.

"Man kan anskaffe vores høreapparat for det, der svarer til 1400-1800 kr. Det er noget, som mange i verden har råd til. Vi stiller investorerne i udsigt, at vi adresserer et behov med et kvalitetsprodukt til en rimelig pris, og at vi vil opbygge en forretning med et stort vækstpotentiale. Vi har det helstøbte koncept i dag, og det kan vi bringe til markedet i første halvdel af næste år," siger Steen Thygesen, adm. direktør i Audientes, til Børsen.

Første handelsdag på Nasdaq First North er 18. september, mens tegningsperioden løber til 11. september. Der kan tegnes aktier for 8 kr. stykket.

Ungt dansk høreapparatselskab går efter globalt hul 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også