MedWatch

WSA klar med genopladelig Widex-platform inden for kommende uger

WS Audiology lukker et hul i Widex-brandet, når selskabet til marts eller april kan lancere sit første genopladelige høreapparat i gruppen af Widex-produkter.

Foto: WS Audiology / PR

Fusionsselskabet WS Audiology er parat med sin anden produktlancering i premium-klassen som samlet selskab inden for de kommende uger.

Det er under Widex-brandet, at selskabet snart sender en helt ny produktplatform baseret på genopladelige produkter ud i markedet.

Det bekræfter WS Audiologys topchef, Eric Bernard, på et pressemøde efter onsdagens årsregnskab fra selskabet.

Da der er tale om en helt ny produktplatform, er der samtidig også tale om en helt ny chip, som også vil bringe en række nye audiologiske fordele til bordet, oplyser Eric Bernard.

Men særligt tilføjelsen af genopladelige batterier i Widex-brandet har været et meget afgørende parameter i forhold til lanceringen.

"Vi kommer til at lukke et hul, som er meget væsentligt i Widex-brandet. Vi er lige nu på et stadie, hvor vi kun fremviser teasere, men vi lancerer en helt ny platform, og lydoplevelsen, som det her produkt kommer til at bringe til markedet, bliver meget unik," siger Eric Bernard i et interview med Ritzau Finans.

WS Audiology har omfattende erfaring med genopladelige høreapparater gennem fusionsselskabets andet hovedbrand, Signia, som tidligere var flagskibet hos Sivantos, og den erfaring har også været væsentlig i forhold til at tage næste skridt med Widex.

"Vi drager rigtig meget fordel af, at Signia var meget hurtig på området, og at vi den vej igennem har stor erfaring," siger Eric Bernard.

Lanceringen kommer til at starte i marts eller april.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier