MedWatch

Amerikanske senatorer bag lov om salg af høreapparater i håndkøb kræver svar fra FDA: Hvornår er guidelines for salg klar?

To senatorer, der står bag loven om salg af høreapparater i håndkøb i USA, retter nu direkte henvendelse til FDA, hvori de afkræver svar på, hvornår myndigheden vil præsentere offentligheden og høreapparatsindustrien for rammerne, der skal gælde for det længe ventede salg af høreapparater uden om audiologer.

Elizabeth Warren, demokratisk senator og sammen republikaneren Chuck Grassley, politiker bag den nye lov om salg af høreapparater i USA i håndkøb, kræver svar fra FDA om rammerne for, hvordan den nye lov skal fungere i praksis. | Foto: Lucas Jackson/Reuters/Ritzau Scanpix

FDA - giv os svar inden den 19. december!

Så klar er meldingen fra de to toneangivende amerikanske senatorer, republikaneren Chuck Grassley og demokraten Elizabeth Warren, der sammen tog initiativet til loven om salg af høreapparater i håndkøb i USA, som blev vedtaget i 2017, og som skal træde i kraft senest til august 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier