MedWatch

Høreapparater

Sonova opjusterer forventninger efter stærkt halvår

Topproduktet Phonak Audéo Marvel har indtil videre har været Sonovas mest succesfulde lancering nogensinde, og nu har det også været med til at give Sonova et bedre end forventet første halvår og virksomheden opjusterer.

Hackerangreb kan også påvirke Demant i 2020

Væksten hos høreapparatselskabet Demant kan også i det nye år være påvirket af det cyberangreb, der ramte virksomheden i september, siger topchef, Søren Nielsen. Han afviser at have mistet eksisterende kunder til konkurrenterne.

Sonova fortsætter stor optur hos amerikanske veteraner

Amerikanske Starkey var den store taber i oktober blandt de amerikanske veteraner, hvor markedsandelen faldt 0,5 pct. Også tilbagegang for GN Hearing og Sivantos, mens Demant har øget en smule. Vinderen er endnu en gang Sonova, der fortsat vinder markedsandele.

Analytikere skoser WS Audiology for fejlslagent prestigeprojekt

Det er en alvorlig bet for hørekoncernen WS Audiology, at det har måttet skrinlægge prestigeprojektet om at udvikle et høreapparat drevet af brændselsceller, mener analytiker. Selv afviser selskabet at kommentere yderligere på beslutningen. "Vi har sagt, hvad vi ønsker, skal siges," lyder det.

Nordisk WSA-direktør stopper – tidligere Coloplast-chef tager over

Høreapparatsfirmaet WS Audiology, der er et resultat af fusionen mellem Sivantos og Widex, siger farvel og tak til selskabets nordiske direktør efter 22 år i firmaet. I det varme sæde har firmaet i stedet sat en intern kandidat, der kom til virksomheden fra Coloplast sidste år.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier