MedWatch

Høreapparater

Sonova tilbagekalder cochlear-implantater

Efter rapporter om reduceret effekt fra en række cochlear-implantanter, har Sonova besluttet sig for at tilbagekalde apparaterrne til fordel for nyere produkter, som nyligt er blevet godkendt.

WSA om fejlslagent prestigeprojekt: "Det var et stort sats"

Det var ikke kun en stor skuffelse for hørekoncernen WS Audiology, at det i oktober sidste år måtte skrinlægge prestigeprojektet om at udvikle et høreapparat drevet af brændselsceller. Det var også en bekostelig affære, for selskabet havde efter eget udsagn spenderet op mod 70 mio. kr. på udviklingen.

WS Audiology er indtil videre sluppet nådigt fra virusudbrud i Kina

Mens konkurrenterne Demant og GN Hearing indtil mandag har været lukket hermetisk ned i Kina indtil siden coronavirussets udbrud 25. januar, så har WS Audiology og selskabets flere end 750 ansatte i Kina været stort set uberørt af situationen, fortæller den adm. direktør.

WS Audiology-direktør forventer overskud i år efter milliardunderskud i 2019

WS Audiology forventer at vende et dundrende milliardunderskud i sit første leveår til et plus i indeværende regnskabsår. Færre engangsudgifter og et bedre driftsresultat skal føre til sorte tal på bundlinjen, fortæller selskabets danske finansdirektør. Topchefen, Eric Bernard, peger på en mangfoldig værktøjskasse som nøglekomponent i selskabets forventninger til fremtiden.

Nye lanceringer skal styrke Demant hos amerikanske veteraner

Hørekoncernen Demant lider under skarp konkurrence fra konkurrenten Sonova hos den offentlige amerikanske salgskanal Veteran Affairs (VA). Men nye lanceringer til maj skal tage kampen op mod den schweiziske kæmpe, lyder det fra Demants adm. direktør.

Efter jubelår forventer GN moderat lavere vækst i 2020

Hørekoncernen GN Hearing runder med Gitte Aabo ved roret 2019 af med solid vækst og høj indtjening. Topprodukt leverer fortsat, men er udfordret hos amerikanske krigsveteraner. 2020 bliver med mindre damp på kedlerne, forudser selskabet, der også løfter sløret for ny strategi.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier