MedWatch

Høreapparater

Demant øger markedsandelen hos amerikanske veteraner en spids

I august havde danske Demant igen fremgang hos den offentlige amerikanske salgskanal, Veterans Affairs, VA, der tilpasser høreapparater til militærveteraner. Således steg selskabets markedsandel - målt på andelen af det samlede salg - til 13,5 pct. fra 13,2 pct. måneden før.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Sonova indgår strategisk alliance med fransk biotekselskab om behandling af høretab

Efter i december sidste år at have skudt 37 mio. kr. i et fransk biotekselskab specialiseret i medicinsk behandling af høretab, indgår verdens største producent af høreapparater, Sonova, nu et strategisk partnerskab med firmaet - Sensorion - om sammen at forbedre diagnostik og behandling ved hjælp af blandt andet genetisk analyse.   

WS Audiology gør fabrik og hovedkvarter i Singapore grønne

Hørekoncernen WS Audiology har investeret i at omdanne sit ene hovedkontor samt fabrik i Singapore til nu kun at køre på vedvarende energi, og det bidrager til, at selskabet, der er verdens tredje største indenfor sin branche, med hastige skridt nærmer sig målet om i 2025 at være 100 pct. energineutral.

WSA: Kvartalsregnskaber skal styrke transparens

I 2021 har WS Audiology både præsenteret halvårs- og kvartalsregnskab, hvilket virksomheden ikke har haft for vane tidligere. WSA arbejder aktivt på at blive mere transparant, siger selskabets topchef Eric Bernard.

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier