MedWatch

Høreapparater

Demant-ejer donerer millioner til udvikling af ny høretest

William Demant Fonden har sammen med Innovationsfonden givet 13,9 mio. kr. til udvikling af en ny høretest, der skal spare tid for både patienter og hospitaler. Forskere fra Demant-datterselskabet Interacoustics får en central rolle i projektet.

Widex-produkter ude af amerikansk salgskanal på andet år

Efter en administrativ fejl i 2018 sælger hørekoncernen WS Audiology stadig kun Sivantos-brandede produkter hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA). Men selskabet er i løbende dialog med VA om dets produkter, lyder det.

Coronakrisen skaber momentum for nyt forretningsområde i Demant

Hørekoncernen Demants nye forretningsområde, der sælger lyd- og videoløsninger til virksomheder og gamere, har under corona-krisen oplevet stærk vækst og kan i fremtiden blive en vægtig bidragsyder til den samlede forretning, siger adm. direktør, Søren Nielsen.

Virus slår Demant i gulvet – kapper 70 pct. af omsætningen

Hørekoncernen Demant er som ventet blevet hårdt ramt af udbruddet af coronavirus og effekterne af de tiltag, der er blevet iværksat for at dæmpe smittefaren. Særligt i april har Demant oplevet massiv tilbagegang, og selskabet har i år tredoblet sin tilgængelige kreditfacilitet.

GN-aktien faldt tungt efter miserabelt regnskab

Aktien i GN Store Nord dykkede med mere end 6 pct., efter at selskabet onsdag morgen fremlagde et kvartalsregnskab, der især for høreapparatdivisionen, GN Hearing, var kraftigt negativt påvirket af den igangværende corona-epidemi. Også Demant fik tæsk af aktionærerne.

GN Hearing skærer i omkostningerne for at komme stærkere ud af krisen

Høreapparatkoncernen GN Hearing lider alvorligt under den verserende corona-pandemi, og det får nu koncernen til at skære tungt i omkostningerne og desuden indføre en række tiltag, der skal få selskabet til at "stå stærkere efter krisen, end den gjorde før", siger den adm. direktør, Gitte Aabo.

Coronavirus sætter GN Hearing på skrump – salget dykker 14 pct.

Det har kostet dyrt for den danske hørekoncern GN Hearing, at befolkningen overalt i verden bliver hjemme for at begrænse spredningen af covid-19. Selskabet går ud af første kvartal 2020 med et dyk i salget på 14 pct. og rammer dermed nogenlunde de forventninger, selskabet spillede ud med i begyndelsen af april.

WSA opfordrer danske medarbejdere til at gå 10 pct. ned i løn

Ledelsen i hørekoncernen WS Audiology har opfordret sine danske ansatte til frivilligt at gå 10 pct. ned i løn som følge af coronakrisen, der har reduceret efterspørgslen på høreapparater markant. Samtidigt har topledelsen og bestyrelsen accepteret et frivilligt klip i lønnen på 15 pct. i seks måneder.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier