MedWatch

Google lancerer løsning til AI-tolkning af diagnostiske billeder

Nyt løsning fra Google flytter diagnostiske billeder i skyen, hvor de bliver tilgængelige for tolkning fra blandt andet kunstig intelligens

Google er klar med en ny tjeneste, Medical Imaging Suite, der ifølge virksomheden vil gøre det nemmere at udvikle kunstig intelligens til fortolkning af diagnostiske billeder.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Som en del af tjenesten bliver det muligt at opbevare billeddiagnostiske data på Googles servere, sådan at de er tilgængelige overalt i verden for såvel læger som løsninger med kunstig intelligens.

Ifølge meddelelsen udnytter Google med Medical Imaging Suite teknologier, som selskabet har udviklet til andre af selskabets billedløsninger, såsom Google Lens, hvor brugere kan bruge telefonens kamera til at foretage søgninger på it-selskabets søgetjeneste.

”Vores Medical Imaging Suite viser, hvad det er muligt, når tech-selskaber og sundhedsvirksomheder går sammen,” udtaler Alissa Hsu Lynch, global ansvarlig for Googles cloud-baserede løsninger til life science-industrien.

Mere fra MedWatch

Expres2ion-boss deltog i klinisk forsøg for at fremme vaccine

Når Bent U. Frandsen, adm. direktør i biotekselskabet Expres2ion, forleden lod sig stikke i armen som frivillig i Bavarian Nordics fase 3-forsøg med en mulig coronavaccine handler det dels om videnskabelig nysgerrighed men især om firma-personlige økonomiske interesser, fortæller direktøren.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier