MedWatch

Leo Pharma sælger app-selskab

Omhu, udvikleren af en billeddiagnostisk app til hudlidelser, er blevet solgt til amerikansk selskab af Leo Pharma.

Christian Sejersen. | Foto: Mathilde Gilling / Leo Innovation Lab / PR

For et år siden blev selskabet Omhu, der udvikler telemedicinske apps, meldt flyveklar og spundet ud af Leo Innovation.

Selskabet har dog knap spredt sine vinger, før de kommer under andre vinger. Leo Pharma har nemlig netop solgt selskabet til amerikanske Medable.

Det skriver Medable i en børsmeddelelse, hvor Omhus genesis i Leo Pharmas innovationslab fremhæves som et værdifuldt kvalitetsstempel.

"Leo Innovation Lab har gentagne gange bevist, at de er i stand til at udvikle transformative patientorienterede digitale løsninger, og Omhus teknologi og hold eksemplificerer dette," siger Tim Smith, teknologidirektør i og medstifter af Medable:

"Vi er begejstrede over at kunne tilføje Omhus patientorienterede løsning til vores platform, og til det innovative og talentfulde hold hos Omhu siger vi velkommen til Medable."

Omhu har udviklet en billeddiagnostisk betalingsapp til dermatologiområdet, hvor patienter kan indsende billeder taget med smartphone, hvorefter dermatologer kan følge udviklingen.

Ifølge Christian Sejersen, der indtil i dag har været adm. direktør for Omhu, men fremover skal lede Medables kontor i København, er det amerikanske selskab det perfikte fit for Omhu.

"Vi kunne ikke have ønsket os et bedre hjem for vores hold, og vi er spændte på at kunne fortsætte med at levere innovation, som letter livet for patienter," siger han.

Medable vil som en del af handlen få overdraget Omhus mobilløsninger og 38 medarbejdere.

Leo-selskab starter internationalt virtuelt studie på eksem-patienter 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier