MedWatch

Digitalt diagnostikfirma henter endnu en amerikaner til bestyrelsen

Det digitale sundhedsfirma Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, har allieret sig med endnu en amerikaner, der ligesom formanden skal bidrage til at sikre kommerciel succes med et amerikansk indtog.

Jonathan Gertler, bestyrelsesmedlem, Cerebriu | Foto: Cerebriu / PR

København-baserede Cerebriu, der har udviklet et computerprogram, som skal hjælpe radiologer med at gennemse hjernescanningsbilleder, fortsætter oprustningen af selskabet forud for et kommende amerikansk markedsindtog.

Firmaet, der blev stiftet i sommeren 2018, har således styrket bestyrelsen med amerikaneren Jonathan Gertler, der i dag står i spidsen for Bioventures Investors Medtech Funds, ligesom han også er partner og adm. direktør for Back Bay Life Science Advisors. Begge er baseret i Boston.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier