MedWatch

Stiftere af dansk fertilitetsapp vil rejse mere kapital

Wawa Fertility, der vil lancere sin app i Norge og Sverige, forbereder en ny investeringsrunde.

Foto: Simon Fals

Stifterne af den danske feritilitetsapp Wawa Fertility, der støtter og hjælper kvinder og par gennem fertilitetsbehandling, planlægger at rejse mere kapital. Det skriver Børsen.

Wawa Fertility blev stiftet i 2020 og har i dag seks medarbejdere. Det købte startup-fabrikken Founders sig ind i med en investering på 3 mio. kr. i oktober i år.

Ifølge medstifter Cecilie Hvidbjerg Jakobsen vil Wawa lancere sin app i Norge og Sverige, men omsætningen kan endnu ikke dække de samlede udgifter. Derfor er hun på vej til iværksættereventet Slush i Helsinki for at pitche virksomheden til potentielle investorer i jagten på mere kapital, som hun forventer skal rejses næste forår.

"Vi kommer til at skulle hente flere penge, fordi vi gerne vil vækste i et højere tempo, end vi ellers kunne," siger Cecilie Hvidberg Jakobsen, som allerede er blevet kontaktet af flere venturefonde i forbindelse med deltagelsen ved Slush.

Dansk fertilitets-startup drømmer stort efter Merck-partnerskab

Merck indgår samarbejde med selskab bag dansk fertilitetsapp  

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier