MedWatch

Eksperter spår svære salgsvilkår for Drugstars: "De har ufatteligt ringe kort på hånden"

Det bliver en vanskelig opgave at få solgt e-health-selskabet Drugstars, lyder det fra en investeringsøkonom og en virksomhedsrådgiver, og skulle det lykkes at finde en køber, bliver prisen yderst beskeden. Meldingerne kommer efter, at Drugstars’ direktør tidligere onsdag kunne fortælle, at selskabet må dreje nøglen om, hvis ikke der er fundet en investor eller køber inden september.

To eksperter spår ringe muligheder for, at Drugstars kan finde en køber, der vil give en god pris for selskabet, der til september løber tør for penge. | Foto: Drugstars / PR

Det bliver stejlt op ad bakke at finde købere til e-health-selskabet Drugstars, der netop er blevet sat til salg efter en fejlslagen investorjagt, der ellers skulle have sikret selskabet overlevelse, inden det til september løber tør for penge.

Det vurderer to eksperter, efter at stifter og adm. direktør i Drugstars, Claus Møldrup, over for MedWatch tidligere i dag, onsdag, lod vide, at interessen blandt investorer har været mindre end håbet, og at sidste udvej inden et eventuelt dødsstød til september, hvor kassen er tom, derfor nu er et salg af selskabet og alle dets aktiver.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier