MedWatch

Eksperter spår svære salgsvilkår for Drugstars: "De har ufatteligt ringe kort på hånden"

Det bliver en vanskelig opgave at få solgt e-health-selskabet Drugstars, lyder det fra en investeringsøkonom og en virksomhedsrådgiver, og skulle det lykkes at finde en køber, bliver prisen yderst beskeden. Meldingerne kommer efter, at Drugstars’ direktør tidligere onsdag kunne fortælle, at selskabet må dreje nøglen om, hvis ikke der er fundet en investor eller køber inden september.

To eksperter spår ringe muligheder for, at Drugstars kan finde en køber, der vil give en god pris for selskabet, der til september løber tør for penge. | Foto: Drugstars / PR

Det bliver stejlt op ad bakke at finde købere til e-health-selskabet Drugstars, der netop er blevet sat til salg efter en fejlslagen investorjagt, der ellers skulle have sikret selskabet overlevelse, inden det til september løber tør for penge.

Det vurderer to eksperter, efter at stifter og adm. direktør i Drugstars, Claus Møldrup, over for MedWatch tidligere i dag, onsdag, lod vide, at interessen blandt investorer har været mindre end håbet, og at sidste udvej inden et eventuelt dødsstød til september, hvor kassen er tom, derfor nu er et salg af selskabet og alle dets aktiver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier