MedWatch

Novo Nordisk-udbryder runder 200 hospitalskunder med eget radiologifirma

Visiana, der har udviklet en software, som automatisk bestemmer et barns knoglealder fra et røntgenbillede, fik for nyligt Norges største region som kunde, og flere end 200 hospitaler har nu tegnet licens på selskabets produkt, som Novo Nordisk-udbryderen Hans Henrik Thodberg står bag. Visiana opruster nu på salgssiden og forventer 30 pct. årlig vækst som følge af ikke mindst et USA-indtog til næste år. 

Hans Henrik Thodberg, adm. direktør i Visiana | Foto: Visiana / PR

Der er vind i sejlene hos det lille, men støt voksende selskab Visiana, der siden stiftelsen i 2004 har udviklet og solgt softwaren Bonexpert, som ved hjælp af kunstig intelligens automatisk bestemmer et barns knoglealder fra et røntgenbillede for derved at give en mere pålidelig udredning af deres vækst, pubertet og knoglesundhed.

Forleden rundede det Hørsholmbaserede selskab 200 betalende kunder, da man underskrev en partnerskabsaftale med Norges største region, Helse-Sør-Øst og dets seks større hospitaler, og med mellem 100 og 6000 analyser om året har de 200 kunder sammenlagt bestemt knoglealderen med Bonexpert hos nu flere end en halv million børn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier