MedWatch

Human Bytes indgår partnerskab med israelsk udvikler af kunstig intelligens

Nystiftede Human Bytes, der er specialiseret i kunstig intelligens, har landet sin fjerde aftale – denne gang med et selskab fra Israel, der giver det danske selskab adgang til en række løsninger, som understøtter trenden mod tidlig opsporing og forebyggelse.

Holdet bag Human Bytes: Ulrik Rokkedal Therkildsen, adm. direktør og medejer, Frederik Baastrup, stifter og medejer. I midten Lars Dahl Allerup bestyrelsesformand, medejer og partner. | Foto: Human Bytes / PR

Endnu en aftale er kommet i stand hos Human Bytes, som fokuserer på salg af løsninger indenfor kunstig intelligens til sundhedssektoren, og som gik i luften i begyndelsen af året.

Selskabet, der har den tidligere topchef for Mediq Danmark Ulrik Rokkedal Therkildsen som en af to frontmænd, skal således fremover arbejde sammen med Zebra Medical Vision (ZMV), der kommer fra Israel, der pt. betegnes som centrum for udviklingen af kunstig intelligens.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier