MedWatch

Glooko henter knap 190 mio i finansieringsrunde - Novo er blandt investorerne

Teknologiselskabet Glooko har fået tilført lige i underkanten af 190 mio. kr., som skal bruges til at sætte skub i selskabets organiske vækst. Partneren Novo Nordisk er blandt investorerne.

Glooko står bag en app til mobiltelefoner, som hjælper diabetespatienter med monitorering af sygdommen. | Foto: Janus Engel

Glooko, der blandt andre samarbejder med Novo Nordisk inden for digitale sundhedsløsninger, har netop hentet 30 mio. dollar, svarende til lidt under 190 mio. kr., i en ny finansieringsrunde.

Det meddeler Glooko i en pressemeddelelse tirsdag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier