MedWatch

Diagnostikfirma gør klar til største kapitalrejsning i selskabets historie

Radiobotics, der udvikler algoritmer til at spotte sygdomme på røntgenbilleder, reber i disse måneder sejlene til den største kapitalrejsning i selskabets historie. Som forberedelse har Radiobotics fået 8,5 mio. kr. fra blandt andre en ny og potentiel vigtig investor.

Fra venstre: Teknisk chef Pavel Lisouski, driftschef Stine Mølgaard Sørensen, adm. direktør Mads Jarner Brevadt, forskningschef Martin Axelsen. Alle medstiftere af Radiobotics | Foto: Radiobotics / PR

Det digitale sundhedsfirma Radiobotics fra København, der ved hjælp af kunstig intelligens vil hjælpe røntgenlæger med at udpege tegn på sygdom hurtigere, vil i 2021 hente 40 mio. kr. i det, der i givet fald bliver den største kapitalrejsning i selskabets blot tre år lange levetid.

”Vi går efter internationale investorer med en portefølje og/eller kompetencer indenfor sundhedsteknologi og sundhedsinnovation. Lykkes vi med at rejse de 40 mio. kr., vil det være kæmpestort,” siger Stine Mølgaard Sørensen, medstifter og driftschef i Radiobotics, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler ni nye lægemidler og afviser ét

Roche og Biogen er blandt de selskaber, som får en anbefaling til ny medicin, efter det europæiske lægemiddelangenturs ekspertpanel, CHMP, har holdt dets september-møde. Pfizer får som eneste selskab afvist et lægemiddel.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier