MedWatch

Digitalt diagnostikfirma skal hjælpe til at finde covid-19-patienter med særlig risiko

Cerebriu skal levere softwaren til et forskningsprojekt, der med støtte fra Novo Nordisk Fonden skal undersøge, om kunstig intelligens ud fra scanningsbilleder kan bruges til at finde ud af, hvilke patienter med covid-19, der vil få brug for akut støtte.

Foto: Cerebriu / PR

Et nyt forskningsprojekt på Rigshospitalet skal undersøge, hvorvidt det er muligt tidligt at identificere de covid-19-patienter, der under deres sygdomsforløb vil få brug for intensiv behandling.

Det skal ske ud fra lungescanninger af de ramte patienter, og tesen er, at man ved brug af kunstig intelligens kan bestemme sværhedsgraden af den enkelte patients covid-19-lungebetændelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier