MedWatch

App-selskaber og Dansk Industri kritiserer langsommelig udvikling af offentlig app-guide

Der går alt for lang tid, inden virksomheder, læger og patienter kan få vurderet og anbefalet sundhedsapps i et nationalt app-bibliotek, mener både Dansk Industri og flere app-selskaber. Sundhedsmyndighederne afviser kritikken og inviterer parterne ind til udviklingsbordet.

Flere private aktører skyder nu på den tidsramme, som det offentlige har givet sig selv til at udvikle en appguide til sundhedsapps. | Foto: Reuters Staff/REUTERS / X01095

Der kommer til at gå mindst et år, før et pilotprojekt hos de danske sundhedsmyndigheder er afsluttet og kommer med en løsning på, hvordan fremtidens nationale digitale bibliotek over anbefalede sundhedsapps i Danmark skal se ud.

Den køreplan er alt for langsommelig, synes flere private app-selskaber, og de bakkes op af erhvervsorganisationen Dansk Industri, der nu går sammen og kritiserer, at sundhedsmyndighederne ikke bare kopierer allerede eksisterende platforme fra udlandet til at anbefale sundhedsapps og på den måde får en hurtigere løsning på plads.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier