MedWatch

Innovationsfonden drysser millioner over københavnsk diagnostikfirma

Health tech-firmaet Radiobotics, der udvikler algoritmer til at spotte sygdomme på røntgenbilleder, har scoret 2,1 mio. kroner fra Innovationsfonden til at udvide teamet med ingeniørkræfter og lancere i EU til næste år og USA året efter. ”Om fem år omsætter vi 200 mio. kroner," lyder det fra selskabet.

Radiobotics har fået 2,1 mio. kr. af Innovationsfonden til at udvikle videre på et produkt, der kan aflæse og analysere røntgenbilleder ved hjælp af kunstig intelligens. | Foto: PR / Radiobotics

Det kun et par år gamle diagnostikfirma Radiobotics, der ved hjælp af kunstig intelligens vil hjælpe røntgenlæger med at udpege tegn på sygdom hurtigere, har for tredje gang fået Innovationsfondens mange millioner at mærke.

Denne gang med en bevilling på 2,1 mio. kroner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier