MedWatch

Digital sundhed

Medicinrådets formand bliver bestyrelsesmedlem i life science-selskab

Steen Werner Hansen træder ind i bestyrelsen for selskabet Human Bytes, der formidler kontakt mellem sundhedsfirmaer og de nordiske sundhedsvæsener. Den nye rolle konflikter ikke med hvervet for Medicinrådet, forsikrer Steen Werner Hansen, om end han er opmærksom på eventuelle interessekonflikter.

Corona og tabte kontrakter fordobler milliontab hos børsnoteret E-health-selskab

Coronakrisen gav et boost til telemedicinske løsninger, men alligevel går e-health-selskabet Monsenso ud af 2021 med et tungt dyk i omsætningen og en fordobling af et i forvejen stort underskud. Tabte kontrakter og forsinkelser på eksisterende som følge af corona får skylden, men 2022 bliver anderledes positivt, forsikrer adm. direktør i Monsenso, Thomas Lethenborg.

Danmark med i pilotprojekt for europæisk sundhedsdatarum

Sundhedsdatastyrelsen og Region Midtjylland er i et konsortium af EU-lande og organisationer gået sammen om at ansøge EU-Kommissionen om at udføre et pilotprojektet, der har til formål at bygge og teste et såkaldt European Health Data Space.

Danmark var tæt på at vinde europæisk sundhedsdata-udbud

Lægemiddelstyrelsen har brugt 1,5 mio. kr. på at byde ind på opgaven om at opbygge og drive et nyt datacenter med real world sundhedsdata fra EU, men måtte se sig slået på målstregen. Enhedschef i Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter ser ikke indsatsen som værende spildt – den er tværtimod en god erfaring til kommende udbud, lyder det.

Dansk Erhverv glæder sig over lancering af EU-datacenter med real world sundhedsdata

Et nyt datacenter med real world sundhedsdata fra EU er netop skudt i gang, efter at EMA, det europæiske lægemiddelagentur, har udpeget leverandørerne, der skal drive centeret. Dansk Erhverv hilser centeret velkommen - ikke mindst fordi, det er en vigtig forløber for European Health Data Space, som brancheforeningen kæmper for at få til Danmark.

1 - 25 af 434

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier