MedWatch

Digital sundhed

Corona udfordrer USA-drømme for københavnsk diagnostikfirma

På trods af coronapandemien holder planerne om et USA-indtog i 2020 stadig stand for Radiobotics, der udvikler algoritmer til at spotte sygdomme på røntgenbilleder. Et nyt amerikansk partnerskab er indgået, og inden nytår skal en FDA-ansøgning være skudt afsted og kommercialisering skydes i gang.

Hospitaler skal trykteste kunstig intelligens fra dansk diagnostikfirma

Med regeringens finanslovsudspil ser økonomien ud til at falde på plads for 13 forsøgsprojekter med kunstig intelligens. Ét af disse er et forsøg på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, hvor algoritmer fra danske Radiobotics skal afprøves til at spotte sygdomme på røntgenbilleder.

Leo Innovation Lab rykker tættere på moderselskabet

Ændringer er undervejs hos Leo Innovation Lab, der nu i højere grad end før skal agere digital venturefond samtidig med, at laboratoriet også selv skal udklække morgendagens løsninger inden for digital dermatologi.

Ventureveteran vil holde øje med spinout-selskaber fra ny alliance

Stephan Christgau, ventureveteran og medstifter af life science-fonden Eir Ventures, vil holde øje med de investeringsmuligheder, der måtte opstå gennem en ny alliance for digitale sundhedsløsninger, Nordic Medtech Alliance. Men kravet til selskaberne er globalt skalerbart potentiale.

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier