MedWatch

Regionerne vil skræddersy mere medicin

Danske Regioner har vedtaget en plan, der skal føre til flere skræddersyede medicinske behandlingsforløb. Værktøjet er gentests. Spændende og fuld af potentiale mener Lægemiddelsindustriforeningen.

Foto: ANDREASEN CARSTEN

Det skal fremover være muligt at genteste flere patienter og derved øge mulighederne for at skræddersy deres medicinske behandlinger. Det skal det i hvert fald, hvis det står til Danske Regioner.

Regionerne har netop vedtaget en handlingsplan der afsætter 1,2 mio. kr. til at afsøge økonomien og vilkårene for projektet. Det er først skridt på vejen til et projekt, som Lægemiddelindustriforeningen (Lif) kalder både spændende og fuld af potentiale.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier